Welcome to our website !

.........

.........

MARY KAY ZOMERCOLLECTIE

By 10:14:00Mary Kay komt een paar keer per jaar met een nieuw en gelimiteerde collectie uit en daarvan wil ik je vertellen over een paar producten die mijn aandacht hebben getrokken.

Moisturizing Body Spray - Hoe veel kokos geuren zijn er allemaal wel niet in de zomer te koop? Omdat ik zelf uit de tropen kom, vind ik dat soort geuren altijd erg sintetisch en de combinaties altijd nep. Mary Kay wist me te verassen met de combo kokos-passievrucht want die is erg lekker! Het is een body lotion in een spray dus erg praktisch en het werkt perfect als after-sun. Ik zie het hellemaal voor me: Op strand hebben gelegen, even douchen en op naar de boulevard met mijn lekker geurtje die niet te veel is maar heerlijk zomer-zacht.

Nagellak - Oh ja een mint green/acqua blauw nagellak zoals Seafoam kun je niet missen in je collectie deze zomer!  Ook de paarse Exotic Orchid is prachtig voor deze periode van het jaar. In twee lagen al perfect dekkend en ze drogen super snel op!

Wil je meer weten over de Mary Kay producten click dan hier.


You Might Also Like

2 comentários

 1. Hoi Marcia!

  Wat een leuk artikel over mary kay beauty producten! Een paar weken geleden was ik met mijn zus in een winkel waar jij mijn zus voor haar bruiloft hebt opgemaakt. Heel mooi gedaan! En inmiddels is de trouwdag achter de rug en heb ik haar net zo opgemaakt als jij dat toen hebt gedaan. Met Mary Kay producten! Heel erg mooi! Bedankt voor de tips! En je hebt een leuke blog!!!!

  Groetjes Debora

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hoi Debora,
   wat leuk dat het allemaal gelukt is! Ik vond het ook erg leuk om jullie te helpen. Super dat je even langs kwam op mijn blog! Als je leuk zal vinden om bij je thuis een leuk bijenkomst te hebben met je vriendinnen en wat make-up tips, hoor ik het graag van je!

   Delete