Welcome to our website !

.........

.........

LUSTING OVER #2

By 16:55:00


There we have it again! New products being launched and me wanting to try a few of them!


Charlote Tilburry Mask Godess Skin Clay Mask - If you haven't heard of her yet (what?) Charlotte Tilburry is a British make-up artist who's coming to the market with a lot of innovation in make-up and skincare. The Goddes Skin Clay Mask is full with the best ingedients to pump up your skin all at once. Rose and almond oils will do the anti-aging, a peptide complex will give the skin more elasticity Frangipani flowers to cleanse and restore. Who would ever think this al was possible in one product?
Lancôme Miracle Cushion Foundation - Dit is een foundation die al een tijd uit is en ik ha nog niet echt om gekeken. De Cushin Foundation is een ietwat vloeibaar foundation die in een compact zit in een soort kussen. Je brengt het aan met een sponsk en je voelt het niet zitten. Hij is heel luchtig en kan makkelijk mee genomen worden vanwege de compacte lekvrij verpakking. Qua textuur is hij perfect voor de zomerperiode en ook handig om bij te werken voor een avondje terras.


Mary Kay Moisturizing Spray Lotion  - Geur en verzorging komen samen in een product. Hoe lekker, hoe praktisch? Body sprays zijn helemaal geweldig voor de warme dagen. Het lijkt wel of je net een douche uit een spray flesje en als je dat met een lotion kan combineren dan is het win win win! Met een echte kokosgeur - niet die vieze synthetische geuren - het is zo vries en zo heerlijk zomers!


Bobbi Brown Shimmering Sands Eye Palette - Als Bobbi Brown met een nieuw oogschaduw palet uitkomt verdient ze meestal alle aandacht. Nu komt ze met de Shimmering Sands Eye Palette die gebaseerd is in de verschillende tinten zand op allerlei stranden overal ter wereld. Leuk bedacht, he?!

Jo Malone Sakura Cherry Blossom Cologne - Zoet, zoet, nog eens zoet! Elke zomer ben ik weer opzoek naar een geurtje die zoet en fris tegelijkertijd is. Ik zoek altijd iets fruitigs dat ik nog langer kan dragen dan alleen de zomermanden. De zomercollectie van Jo Malone komt straks uit met drie verschillende geuren en de Sakura Cherry Blossom heeft mijn aandacht! Zoet, krachtig en toch een beetje fris.

glam glow powercleanse - Een antaal jaren geleden kwam GlamGlow in de markt met de verschillende wonderbaarlijke maskers die van alles deden: hydrateren, diep reinigen, exfolieren... van alles! Iedereen was eraan verkocht. Nu komen ze uit met de reinigers van dezelfde lijn als die maskers en Oh, wat wil ik het graag probeeren. De Powercleanse mud&oil to foam verzacht en ontgift de huid en maakt het op milde wijze schoon wat voor mijn gevoelige huid geweldig moet zijn!


SHOP THE POST:


You Might Also Like

0 comentários