Welcome to our website !

.........

.........

S.O.S. DROGE HANDEN EN VOETEN

By 16:12:00


De koudste maanden zijn eindelijk een keer voorbij en we gaan richting de betere weer. Als het warmer wordt laten we dan meer huid zien en, ja, het moet een beetje toonbaar zijn. Handen en voeten zijn altijd sneller droog maar hoe zorg je dat het minder droog aanvoelt en uitziet?


Rosebud Salve en Bobbi Brown Lipbalm
Een grote pot vaseline kost niet veel maar het plakt zo...beetje vervelend. Vandaar dat ik gek ben op Rosebud Salve. Het vormt een beschermend film over je huid wat zorgt dat je huid niet zo snel uitdroogt. De meest geweldig tip hierover: Gebruik het alleen 1x 's ochtends en 1x 's avonds. Je hoeft niet in je tas overaal naar toe te nemen want anders raakt je huid soort van verslaafd eraan. De balsem van Bobbi Brown is de enige die ik ooit heb gezien met SPF. Dus bewaar het op je nachtkastje en gebruik het voor je na bed gaat op lippen, nagelriemen, handpalmen...


Handcreme - Mary Kay SatinHands peach
Dit neem je wel mee in je tas. Fijn om aan te brengen als je je handen net hebt gewassen. Houd de vocht dan beter vast. Soms een beetje proberen met de verschillende soorten maar je hebt tegenwoordig genoeg handcremes die niet plakken. Zelfs met SPF! Super handig voor een huid die lichter is en neigt pigment vlekken te krijgen. 


Voetencreme SatinHands softener + sokken
Om droge voeten te voorkomen, en verzorgen, is het nodig dat je een vochtinbregend product gebruikt.  Meer dan dat, je moet iets hebben dat de natuurlijke vocht van je huid vasthoudt. Net als bij je handpalmen, zitten er geen poriën aan voetzolen dus ook hiervoor zijn dikkere crèmes en balsems de beste oplossingen. Breng dan na het douchen een balsem aan en trek een sok aan. Heel veel mensen vinden het vervelend om sokken te dragen naar bed maar ja, je moet wat voor over hebben. Daarnaast, hoef je dit niet elke dag te doen maar wel een paar keer per week. 

Ah... Ik kan niet wachten tot ik sandaaltjes mag dragen! Is het al Zomer?

Voor meer informatie over de MaryKay producten kun je mij mailen op santanamarcia83@gmail.com

You Might Also Like

0 comentários